nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:

Els treballadors d'Spanair, de nou al carrer

Dilluns el sector aeri es mobilitzarà a l'aeroport de Palma per mostrar el seu suport als treballadors d'Spanair

"A partir de dilluns començarem les mobilitzacions i arribarem fins on faci falta". Així es manifestà la responsable del sector aeri de CCOO, Carmen Díaz de la Jara, després de les poc més de dues hores d'assemblea dels treballadors d'Spanair, on el comitè d'empresa va informar de l'actual situació els treballadors una vegada s'hagué reunit amb la direcció de l'empresa dilluns passat. "Els treballadors estam molt molestos perquè veiem que darrere el trasllat a Barcelona s'amaga un expedient de regulació d'ocupació (ERO)", assegurà la presidenta del comitè d'empresa, Eva Marín, qui lamentà que "fa gairebé dos anys que des de l'empresa ens menteixen".
Així, davant d'aquesta situació, està prevista per al proper dilluns una mobilització del sector aeri de solidaritat amb els obrers d'Spanair.

Així, segons informà Díaz de la Jara, "en principi hi participaran, a banda de treballadors d'Spanair, empleats d'altres companyies com Newco, Acciona, Iberia, Easy Jet i Condor, entre d'altres". Tot i així, demà es tornaran a reunir el comitè d'empresa i la direcció d'Spanair, encara que Marín fou clara en assegurar que "de moment només acceptam el manteniment dels llocs de treball a la seu de Palma". D'altra banda, des del comitè d'empresa van manifestar que "continuarem lluitant i demanarem el suport al president Antich i a la consellera de Treball, Joana Barceló, perquè consideram que no es donen les condicions per dur a terme el trasllat a Barcelona, ja que la majoria som mileuristes".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris