cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
27°

IB3 oferirà en obert dos documentals i dos curtmetratges de l’Atlàntida Mallorca Film Fest

La radiotelevisió pública de les Illes Balears és el mitjà oficial de l'Atlàntida Mallorca Film Fest. Aquesta aliança entre IB3 i el festival de cinema es podrà veure i gaudir del 24 al 31 de juliol a les pantalles grans del cinema Rívoli i al pati de la Misericòrdia de Palma, i també a IB3 Televisió.

Es tracta de quatre estrenes multipantalla: dos documentals i dos curtmetratges, totes coproduccions de la radiotelevisió pública de les Illes Balears.

  • 'Naturalesa morta' és un documental que narra la història de Sexy Sadie, un dels grups musicals més importants de l'Estat espanyol durant els anys 90. S’estrena el dissabte 29 de juliol a les 19:30 hores a l’Atlàntida (cinema Rívoli) i a partir de les 21:40 a IB3 Televisió.

  • 'Maria i la pel·lícula oblidada' és una altra de les coproduccions en les quals ha participat IB3. Aquest documental s’endinsa en la figura de Maria Forteza, la dona qui se sospita que podria haver filmat la primera pel·lícula sonora de l'Estat espanyol durant els anys 1932 i 1934. El documental s’estrena el divendres 28 de juliol al cinema i un dia després, el dissabte 29, a les 21.40 hores, es podrà veure a IB3 Televisió.

  • Els curtmetratges 'Ben' i 'La nau' es projectaran dins el cicle 'Una nit amb els curtmetratges balears', que ha organitzat l’Atlàntida per donar visibilitat al talent creador de les Illes. Les dues obres es podran gaudir en obert a IB3 Televisió el divendres 28 de juliol a partir de les 22.20 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.