muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Irene Solà publica l'esperada novel·la 'Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres'

Després del gran èxit de 'Canto jo i la muntanya balla', Irene Solà torna a les llibreries d'arreu dels Països Catalans amb la seva nova novel·la 'Et vaig donar ulls i vas mirar les tenebres'. L'obra, editada per Anagrama, explora la dualitat i el lligam entre «llum i foscor, vida i mort, oblit i memòria, realitat i fabulació».

L'acció té lloc al mas Clavell, una casa habitada sobretot per dones, situada en algun lloc remot de les Guilleries «transitat per caçadors de llops, bandolers, emboscats, carlins, sortilleres, maquis, pilots de ral·lis, fantasmes, bèsties i dimonis». El fil conductor és una festa que preparen la Joana, la Bernadeta, la Margarida i la Blanca. Quatre dones amb la seva pròpia història que creen un fil narratiu inigualable.

Irene Solà (Malla, 1990) és una de les escriptores més trencadores de la literatura catalana actual. 'Canto jo i la muntanya balla', la seva segona novel·la, es va convertir en un èxit de vendes i va obtenir, entre altres, el Premi Llibres Anagrama de 2019 i l'European Union Prize For Literature de 2020. L'obra s'ha traduït a més de vint llengües.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.