lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Més de 50 joves participaran el pròxim dissabte en la Nit de l'Art de Palma

203921

Més de 50 joves participaran el pròxim dissabte en la Nit de l'Art de Palma amb dues propostes artístiques per «impulsar el treball dels joves creadors de Palma».

El regidor de Justícia Social, Feminisme i LGTBI+, Alberto Jarabo, ha assegurat que l'objectiu de la proposta de l'Ajuntament de Palma és que «els joves puguin mostrar el seu talent».

«Impulsar i col·laborar amb la mateixa joventut la seva participació en aquestes activitats és de vital importància perquè explica el capital cultural de la ciutat des del potencial de transformació inherent en el col·lectiu», ha declarat.

En aquest sentit, Cort ha recordat que és el desè any que el Servei d'Espais Joves se suma a les activitats organitzades per la Nit de l'Art, i durant aquesta edició 30 joves mostraran al públic les seves creacions artístiques en l'Espai Jove Ciutat Antiga, entre les 17.00 i les 20.30 hores.

«Aquesta activitat és fruit d'un procés participatiu i dona accés a les seves plataformes virtuals, suposa el treball creatiu de més de 79 joves artistes de l'àmbit audiovisual, plàstic, gràfic, escènic i musical», ha detallat el Consistori.

Per altra banda, el servei de dinamització de l'oci dels joves a Palma, Dinamo, organitzarà amb 16 joves artistes, d'entre 17 i 25 anys, una exposició d'arts plàstiques, gràfiques i audiovisuals en la plaça Bonet de Sant Pere, des de les 19.00 a les 22.00 hores.

En aquest cas, col·laborarà el comerç especialitzat en art The Mini Lab, que presentarà una mostra per conèixer el procés de personalització de la roba i també sortejarà obsequis entre les persones participants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.