cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
18°

Presentació del llibre 'Josep Massot i Muntaner. El combat per la història' de David Ginard i Féron

Aquest divendres, dia 4 de març, l’Ajuntament de Marratxí, l’Obra Cultural Balear de Marratxí i Lleonard Muntaner, Editor, ens conviden a la presentació del llibre Josep Massot i Muntaner. El combat per la història de David Ginard i Féron.

L’acte tendrà lloc a Ca ses Monges, al carrer Major de Pòrtol, a les 19 hores. Hi intervendran l’autor, David Ginard i Féron, i l’editora Maria Muntaner.

Extret de la pàgina web Lleonard Muntaner Editor: Aquest llibre és un recorregut per la biografia de Josep Massot i Muntaner (Palma 1941). A través d’una llarga conversa, s’hi analitzen les grans etapes de la vida i l’obra de l’historiador i editor mallorquí. Encara que en el volum es tracten aspectes molt variats de la vasta obra científica de Josep Massot, la part central està dedicada a les seves aportacions relatives a la Guerra Civil i el franquisme. D’aquesta manera, s’estableix un diàleg entre l’autor i el biografiat entorn dels aspectes centrals del conflicte bèl·lic a les Balears: l’aixecament militar contra la Segona República, la repressió, el desembarcament republicà, la persecució cultural, el rol dels intel·lectuals, els bombardejos… Tot plegat, el llibre permet també assolir una visió de conjunt del període més tràgic i decisiu de la nostra història contemporània.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.