algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

'Girant pels barris amb Happy Mondays', el I Cicle de concerts itinerants per Palma

191667

Aquest dilluns 6 de desembre comença el nou cicle de concerts itinerants organitzat entre l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palma i l'organització Happy Mondays Live Music, 'Girant pels barris amb Happy Mondays'. Aquesta primera edició es farà cada dilluns fins dia 20 de desembre, i s'anirà repetint durant les temporades de primavera i tardor.

El primer concert, d'aquest dilluns, és de rap, amb 'Sekro#8 & Musgo One'; es farà a la plaça de Cort. El següent dilluns, dia 13, 'Soslayo' oferirà un concert de rock alternatiu al Parc de Ses Estacions. I, finalment, 'The Surfin'Limones' tancaran el cartell dia 20 a Sa Feixina. Tots els concerts son a les 19 h i l'entrada és gratuïta.

Els diferents objectius d'aquesta proposta son «fer barri», dinamitzant els horabaixes a l'aire lliure i «generar activitat econòmica als barris de ciutat», tot voltant per diferents llocs de Palma. També, es vol donar més protagonisme i visibilitat als solistes i grups de les illes, a l’hivern. «El fet de programar tots els concerts els dilluns, i a partir de la primavera de 2022 a barris fora del centre de Palma, és una singularitat a la qual cal donar suport i promocionar des de la institució, ja que, a més de descentralitzar territorialment, equilibra temporalment les programacions culturals», ha explicat la directora de Cultura i Comunitat, Tina Codina.

Per altra banda, es recupera així l'esperit 'Happy Mondays', el projecte que es va iniciar el 2019 a la Sala Es Gremi de Palma per tal de promoure les bandes de música locals de Mallorca, tot programant concerts de grups emergents en una programació estacional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.