cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
13°

Antònia Font anuncia el llançament d'un disc i dos nous concerts per al 2022: a Inca i a Barcelona

Antònia Font va confirmar el passat mes de maig que retorna als escenaris. Pau Debon, el cantant de la mítica formació, va confirmar en una declaració a la revista 'Rock delux' que seran presents al festival Primavera Sound que es farà de l'1 al 5 de juny de 2022 a Barcelona; amb totes les entrades venudes.

Ara, un mes després de la gran notícia, anuncien més novetats per a l'any que ve: el llançament d'un disc i dos nous concerts: el 18 de juny a Inca (Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas) i el 15 d'octubre a Barcelona (Palau Sant Jordi). Les entrades es podran adquirir a partir del primer de juliol d'enguany.

Amb aquests concerts, el grup Antònia Font espera satisfer la gran demanda que s’ha generat els darrers anys entre el seu públic de sempre i els nous admiradors que mai no els han vist actuar en directe. Antònia Font és memòria col·lectiva de tota una generació, són un punt de referència per a molts artistes actuals, i per als més joves potser fins i tot són mitologia. Però ells són de carn i ossos. Tornen com només poden tornar Antònia Font: oferint aquell pop intransferible tan propi que transcendeix valoracions d’estil, moda o tendència.

Antònia Font va néixer l'any 1997. Esta format pels germans Pau i Pere Debon, Joan Miquel Oliver, Jaume Manresa i Joan Roca. El 28 de novembre de 2013 el grup va anunciar la seva dissolució, deixant enrere 16 anys de carrera musical. Abans de dissoldre's, Antònia Font va publicar nou àlbums: Antònia Font (1998), A Rússia (2001), Alegria (2002), Taxi (2004), Batiscafo Katiuscas (2006), Coser i cantar (2007), Pareix talment una foto (2008), Lamparetes (2011) i Vostè és aquí (2012).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.