algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

Un Jutjat de Palma cita els editors del llibre 'On és l’Estel·la' el proper 25 de setembre

El passat 15 de juny, els sindicats policíacs SUP, CEP, UFP i SPP varen presentar una denúncia contra el Govern davant la Fiscalia, contra el llibre 'On és l’Estel·la', de Toni Galmés, editat per Comanegra.

El Jutjat de primera instància número 15 de Palma ha citat els denunciants per al proper 25 de setembre.

Els sindicats policíacs exigeixen, entre d'altres coses, «que es reconegui que el contingut del tebeo (SIC) menyscaba i denigra la imatge del Cos Nacional de Policia i la Guardia Civil i atempta contra els sentiments de les persones integrants de les institucions esmentades»; «Que, en consequència, procedeixin a excusar-se públicament davant el Cos Nacional de Policia i la Guardia Civil per aquests fets».

«Que es procedeixi a la retirada i eliminació dels exemplars que conformen l'edició de l'esmentat còmic 'On és l’Estel·la'».

«Que es prohibeixi la publicació i distribució al públic de l'esmentat còmic, així com la realització de futures edicions del mateix o de similars».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Em moro de ganes de tenir un exemplar del "tebeo", perque després de veure les atrocitats fetes en les manifestacions i cúes per anar a votar, és molt recomanable que algú ens ho espliqui amb una mica de humor. Les ósties ja les hem rebut (dic hem perque veient la diferencia de parapetos defensius i la mala llet emprada només per una part, ara penso que ens toca poguer riure una mica. Vosaltres ja ho vau fer emparats en la justicia hispana del que n'esteu tan cecs )

Valoració:3menosmas
Per mallorquí des plá, fa mes de 4 anys

¿Hi ha cap imatge que no sigui veritable, o s'acosti a la pura realitat ? que a alguns no els hi agrada? ho crec, a mí tampoc me varen agradar quan les vaig veure en directa. No per els mateixos motius,¡ vergonya !
Sí és que ni han.

Valoració:5menosmas
Per Jo no vull, fa mes de 4 anys

Jo no vull pagar els sous a aquesta gent. Que els ho paguin els ultres, que estan ben protegits i consentits, quan cometen energumenades contra un de noltros.

Valoració:13menosmas
Per Quina policia!, fa mes de 4 anys

El llibre ja s´ha venut. Per molt que fain ja no evitaran que es llegeixi. Així que estaria millor deixr-ho anar, eh policies?.

Valoració:10menosmas
Per Jaume, fa mes de 4 anys

I que no deien que el Govern de Pedro Sánchez és progressista? Encara més; d'esquerres?

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente