cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

Es disparen les vendes del còmic ‘On és l'Estel·la?’

Segons ha pogut constatar dBalears en una roda de consultes a diverses llibreries mallorquines, ‘On és l'Estel·la?’, el llibre de Toni Galmés, que la setmana passada va ser denunciat per diversos sindicats de policia, s'ha exhaurit a Mallorca i fins aquest mateix dijous, no se'n podia trobar.

Les vendes s'han multiplicat des de fa una setmana. Aquest dijous la distribuïdora ha tornar a repartir a les llibreries exemplars de la segona edició del llibre.

El passat divendres, els sindicats policíacs SUP, CEP, UFP i SPP varen presentar una denúncia contra el Govern davant la Fiscalia de les Illes Balears.

Els policies demanen que s’analitzi el contingut del còmic de Toni Galmés, davant la possibilitat que pugui incórrer en un «il·lícit penal pel seu finançament públic».

Els policies han arribat a afirmar que el llibre «incita a l’odi infantil contra la policia».

Cal recordar, però, que tal com va anunciar i reiterar l’editorial Comanegra, el còmic és per a adults i duu el distintiu de ‘+18’ a la portada o la contraportada. Segons l’editorial es tracta d’una sàtira política que s’empara en el dret de llibertat d’expressió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No vols brou?, fa mes de 4 anys

És que fa moltes ganes de llegir-lo!
Un best seller...

Valoració:2menosmas
Per ok, fa mes de 4 anys

balearium, balconing, success.
Oh my good.

Valoració:2menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

@ balearium. Noi, no te conejo. Ja veus que te parlo em tota la sin patia... OBLIDA'M.

Valoració:6menosmas
Per No en el meu nom, fa mes de 4 anys

No, balearium.
Aquí només sobres tu.

Valoració:9menosmas
Per balearium, fa mes de 4 anys

@Sebas

Mas solo que la una

Valoració:-2menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Es la llei de la causa i l'efecte, que diu: Tot efecte s'oposa a la causa que l'ha originat. Es clar que de fisica només en saben el que representa el culturisme, sense cap més complicació, o potser com a molt, l'efecte de la gravetat que si una porra cau al damunt d'algú, aquest algú en té tota la culpa. Conclusió treta del que s'ha vist fins ara i del que suposadament es pot esperar.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente