cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.09°

El Festival Insòlit suma un nou èxit en la seva tercera edició amb rècord de participació

El festival, organitzat pel Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, arriba als 8.000 visitants

L’Insòlit va tancar dissabte la seva tercera edició amb una cloenda «molt especial». Segons han informat des de l'organització, després d’una setmana molt intensa, conclou l’edició més exitosa d’aquest festival «amb la sensació d’haver-se convertit ja en un esdeveniment consolidat en el panorama cultural de la ciutat de Palma». 

En aquest sentit, han assenyalat que, prova d’aquest èxit «en són els 8.000 visitants que han passat a gaudir de les instal·lacions als patis , així com també l’exhauriment de les places per a activitats com les rutes guiades o el Mini-Insòlit, tot i haver segut àmpliament augmentades respecte a altres anys».

A la cloenda es va fer entrega del Premi Insòlit 2018 a les autores de la intervenció 'Impluvium', situada al pati de Can Bordils. Un jurat especialitzat format per Antonio Fernández-Coca, Cristina Bugallo i Vicenç Mulet, va valorar la tècnica, l’adaptació al pati i l’originalitat de les intervencions efímeres.

Els organitzadors han destacat també l’èxit del cicle de conferències, organitzat juntament amb la Universitat de les Illes Balears i que ha contat amb el suport del Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears. Atrets per la la temàtica i la interessant selecció de ponents (Lyona, Xicoia, Rafa Martín, Carles Oliver...), el cicle ha tengut una molt bona acollida, arribant als 70 espectadors a cadascuna de les dues sessions celebrades.

A la cloenda també s’ha pogut veure el darrer dels passes de The Louis XV Room; una peça performativa creada especialment per a aquesta ocasió i que ha estat una de les novetats més celebrades pel públic d’aquesta edició, sent representada diàriament al pati de Can Balaguer durant el transcurs del festival. L’organització va agrair tot el suport institucional i privat que ha fet possible aquesta tercera edició del Festival Insòlit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.