algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
12°

L'OCB s'adhereix a la campanya que reclama el dret a ser atès en català a la Sanitat

L'Obra Cultural Balear ha expressat aquest dimarts la seva decisió d'adherir-se a la campanya impulsada per la Plataforma per la Llengua l'objectiu de la qual és traslladar a la presidenta del Govern, Francina Armengol, el dret de tots els ciutadans a ser atesos en català a la sanitat pública.

És per aquest motiu que, segons han assenyalat, donada la seva coincidència amb la intenció de la campanya, l'OCB ha decidit adherir-se mitjançant la seva firma, a la carta adreçada a la presidenta del Govern, amb la qual, han explicat, pretenen que es reconsideri la decisió i es mantengui el compromís electoral de garantir el dret de ser atès en català arreu del sector públic de les Illes Balears.

Finalment, des de l'Obra Cultural han refermat la seva voluntat de no permetre «ni una passa enrere envers els drets lingüístics de tots els ciutadans de les Balears». «I, és per aquest motiu, que ens comprometem a vetllar perquè així sigui», han assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No en el meu nom, fa mes de 6 anys

El que penso que hem de fer és sol.licirar un metge de parla catalana i fer el canvi. Ja que en tenim dret a triar metge.

Valoració:10menosmas
Per Catalunya insular, fa mes de 6 anys

Imaginem per un moment que una associació cultural castellana demanés de poder ser atès en castellà a Castella...

Valoració:11menosmas
Per Volem els mateixos drets per a tothom, fa mes de 6 anys

És que pels ultres espanyolistes i els gonelles que no volen el Catala a la sanitat, la senyora Patrocinio, vinguda de Màlaga fa cinquanta anys, que mai ha volgut aprendre Mallorquí perque ho troba "una gilipollez", té més dret de ser atesa en la seva llengua que la meva padrina, que té noranta dos anys i que gairebé no s'en recorda com es parla el Castellà.
I aquests franquistes disfrassats de patriotes de la mostra terra, protesten perque volen que a casa nostra, els d'aquí tinguem menys drets que els de fóra que només son aquí pel seu interés.

Valoració:11menosmas
Per De porcs i de senyors, fa mes de 6 anys

És vergonyós per a un estat que vol ser, no: que voldria que el considerassin democràtic, haver de reclamar un dret dels ciutadans que ens volen negar.
Les paraules que em vénen al cap per definir aquests ens, o enses? no són bones per a cap timpà.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente