algo de nubes
  • Màx: 17.08°
  • Mín: 7.61°
17°

Ses Voltes acull la gran final de l’ONA MUSICAT

ONA MUSICAT, el concurs de música en català organitzat per Ona Mediterrània i Joves de Mallorca per la Llengua, celebra la gran final aquest divendres a la plaça Ses Voltes de Palma. Després de tres semifinals, celebrades a Barcelona, Pollença i Porreres, ha arribat l'hora del concert final. Clara i Joan, Local D9 i Toni i Àfrica competiran per guanyar la possibilitat d'enregistrar un LP, assolir 500 euros en metàl·lic i promoure la seva música amb concerts arreu de Mallorca. La final comptarà amb l'actuació de Xarxa com a grup convidat.

El públic decideix el guanyador

La segona edició d'Ona Musicat s'ha consolidat amb un total de 10 grups participants que enguany també han arribat des del Principat. A cadascuna de les semifinals ha estat el públic assistent el que ha decidit per votació el participant que mereixia un lloc a la final. I aquest divendres, a partir de les 20.30h, la responsabilitat tornarà a caure en el públic que assisteixi a Ses Voltes per tal de votar el vencedor. A més, l'acte comptarà amb la presència d'un jurat per tal de decidir quin grup guanya la possibilitat de gravar un LP.

Després de l'èxit de la primera edició, la nova fornada de participants de l'ONA MUSICAT suposa una nova passa per confirmar que a les Illes hi ha pedrera a bastament per oferir bona música arreu dels Països Catalans. El concurs d'Ona Mediterrània es consolida per tal de crear una xarxa d'artistes i grups emergents que necessiten una plataforma per fer-se sentir i promocionar la cultura catalana.

Aquest divendres, a partir de les 20.30h a Ses Voltes, el públic podrà gaudir de les actuacions de Clara i Joan, Local D9 i Toni i Àfrica i just en acabar serà el moment de votar i elegir el vencedor de l'ONA MUSICAT.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.