muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Barcelona acull la segona semifinal de l'ONA MUSICAT

Ona Mediterrània continua celebrant l'èxit de participació de l'ONA MUSICAT, el concurs de música en català que en la seva segona edició ha acumulat un total de 10 participants. El passat divendres Clara i Joan eren els primers classificats per la gran final i aquest dijous arriba la segona semifinal a Barcelona.

Aquest dijous 27 d'abril, a partir de les 20h, l'Espai Jove La Fontana (C/Gran de Gràcia 190-192) acull la segona de les tres semifinals previstes. Aquesta servirà per conèixer els grups arribats des del Principat. En concret, FALCON AND FRIKIN, ORIOL CASALS, TONI I ÀFRICA i MARC RÀMIA seran els participants que competiran per assolir un lloc a la gran final.

El funcionament del concert serà el mateix que en les altres dues semifinals. Hi haurà l'actuació dels participants i el públic assistent votarà qui és el guanyador del vespre un cop acabin les actuacions.

La tercera semifinal tendrà lloc a Pollença aquest diumenge 30 d'abril, i de cadascuna de les semifinals el públic haurà triat 3 finalistes, els quals s'hauran d'enfrontar entre ells en el gran concert final que se celebrarà a Palma dia 5 de maig a Ses Voltes. Cal recordar que els premis ofereixen la possibilitat de gravar un disc, guanyar una dotació econòmica de 500 euros o realitzar concerts arreu de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.