algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Torna l'ONA MUSICAT

Ona Mediterrània i Joves de Mallorca per la Llengua presenten la segona edició d'ONA MUSICAT, el concurs de música en català. La ràdio mallorquina demostra una vegada més el seu compromís amb la cultura i cerca de nou promoure la música feta a les Balears a través dels grups i solistes d'arreu de les illes que cantin en la nostra llengua. Els premis ofereixen la possibilitat de gravar un disc, guanyar una dotació econòmica de 500 euros o realitzar concerts arreu de Mallorca.

Després de l'èxit de la primera edició, la qual va demostrar que el públic illenc desitja sumar noves referències dins el món de la música en català, amb aquesta novetat se suma una nova passa per confirmar que a les Illes hi ha pedrera a bastament per oferir bona música arreu dels Països Catalans. Es confirma la necessitat de crear, any rere any, una plataforma com ONA MUSICAT, per tal d'obrir les portes a tots aquells grups i artistes que necessitin fer-se sentir.

Amb la unió de Joves de Mallorca per la Llengua s'inicia una nova plataforma per donar a conèixer grups emergents o ja consolidats per tal de fer créixer el consum de la música en català arreu del territori. Amb la suma de l'agrupació, s'assoleix una arribada més extensa a tots els municipis de les Illes. A més, s'ha de recordar que tots els participants podran gaudir d'un espai de promoció a través de la 98.0 de la freqüència modulada. Des del col·lectiu s'insisteix en el plantejament del concurs com una forma d'agermanar a tots els participants, per damunt de qualsevol tipus de competició. D'aquesta manera, el català es posiciona com un camí, un símbol d'unió entre cultures.

 

El concurs s'iniciarà amb una primera fase on tots els participants es poden apuntar fins dia 17 de març. Un cop es tanqui el període de presentació dels participants, s'obri una segona fase per presentar els participants a través d'entrevistes i finalitza amb les votacions a través d'un espai web facilitat per l'organització del concurs. La fase final consistirà en dues semifinals en forma de concert que es realitzaran a dos municipis de Mallorca. D'allà sortiran els classificats per concursar al gran concert final dia 5 de maig, que es realitzarà a Palma i on els vots del públic i del jurat varen determinaran el grup o solista guanyador de la segona final d'ONA MUSICAT.

Podeu consultar les bases del concurs fent clic aquí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.