algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 8.69°
18°

El fresc de Barceló a París dóna forma als projectes de l’Institut Ramon Llull i el Govern

El fresc “Le Grand Verre de Terre. Vidre de meravelles” en homenatge a Ramon Llull que Miquel Barceló. | CAIB

La col·laboració entre l’Institut Ramon LlulI (IRL) i el Govern Balear comença a caminar. El fresc “Le Grand Verre de Terre. Vidre de meravelles” en homenatge a Ramon Llull que Miquel Barceló està realitzant a la Bibliothèque Nationale de France i que precedeix l’exposició que s’inaugurarà el proper 22 de març, ha estat la primera col·laboració entre l’Institut Ramon Llull i el Govern Balear.

Segons ha informat el Govern,  després de l’acord subscrit el més de novembre per fer efectiva la reincoporació de la comunitat autònoma de les Illes Balears  al Consorci de l’IRL, aquesta activitat engega una primera fase d’accions conjuntes que es desenvoluparan durant el 2016.

Tal com ha explicat l’Executiu, el dilluns 14 de març, el director de l’Insitut Ramon Llull, Manuel Forcano, es va reunir a Barcelona amb la consellera d’Educació i Universitat del Govern Balear, Esperança Camps, per tal de reforçar l’entesa entre els dos òrgans i concretar els projectes que es duran a terme de forma conjunta.

Entre les línies d’acció acordades, destaquen projectes com la Fira del Llibre de Varsòvia, que se celebrarà del 19 al 22 de maig i on Barcelona i la literaturacatalana seran les convidades especials, tot configurant una delegació d’autors de diverses generacions i organitzant un estand conjunt. També tenen un pes important projectes com el focus d’arts escèniques Avignon à la Catalane, que tindrà lloc durant el mes de juliol en el marc del Festival Avignon le OFF.

Aquestes activitats conjuntes, també inclouen un programa d’activitats culturals a les universitats exteriors, un programa de residències de traductors o la celebració d’una Jornada Lul·liana a l’Institute du Monde Arabe de París, amb la participació de ponents de gran prestigi internacional entorn de la figura de Llull durant el mes d’octubre, en el marc de les commemoracions de l’Any Llull.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per 800 anys de invasión brutal, fa mes de 8 anys

Un nyarro. Not a faltar a madó Coloma. I a madó Pareta.

Valoració:-4menosmas
Per Luna Barceló, fa mes de 8 anys

M'agrada en Miquel Barceló I Artigues.

Valoració:6menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 8 anys

#Enric, Quan en Matas o en Bauzá anaven a fer-se fotos amb en Nadal a la Roland Garros o a Wimblendon no deies res.

Valoració:12menosmas
Per Deure, fa mes de 8 anys

Ah! I també els monarques espanyols.

Valoració:7menosmas
Per Deure, fa mes de 8 anys

És un honor per a tots noltros, tenir artistes reconeguts a l' Estranger. I és un deure dels nostros governants, acompanyar a aquesta artistes. Si es tractàs d' un pintor castellà o estremeny io gallec, hi haurien anat.en Rajoy, un parell de ministres i tot un seguici de directors generals.

Valoració:13menosmas
Per Enric, fa mes de 8 anys

I na Francina a París, paga poble...

Valoració:-13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente