algo de nubes
  • Màx: 17.1°
  • Mín: 12.25°
16°

#HoAconseguirem és la crida i el repte que llança l'Associació Ona Mediterrània per a la recta final del seu Verkami

L'Associació Ona Mediterrània, que gestiona la ràdio Ona Mediterrània juntament amb el dBalears, va posar en marxa ara fa un mes el #VerkamiOna, un projecte de micromecenatge que pretén recaptar doblers per millorar els estudis i els equipaments de la ràdio.

Ona Mediterrània fa dos anys que dóna veu a la societat civil mallorquina, amb una programació diària farcida de programes informatius, culturals i musicals, tant per als grans com per als més menuts (Sus Mallorca!, Téntol, El crepúscle encén estels, Vinilíssim, L'Ou Blau, Sing Sing Sing, Mallorca en Xarxa, Corals i un llarg etcétera).

Ara, la ràdio necessita professionalitzar els estudis i comprar una nova taula de so, entre altres millores. Tot plegat, ho expliquen al Verkami que han posat en marxa, des del qual ofereixen diverses recompenses als mecenes que aportin a partir de 10 euros.

L'Associació Ona Mediterrània se sosté, bàsicament, gràcies a les aportacions anuals que fan els socis de l'entitat —50 euros—, que gaudeixen de diversos beneficis.

Però ara, Ona, vol fer una passa més enllà i aconseguir 14.000 euros per professionalitzar-se i seguir mantenint la independència que l'ha caracteritzat com a mitjà de comunicació lliure, en català, i de qualitat.

Ara, quan resten dotze dies perquè finalitzi el termini per assolir l'objectiu fixat, falten sumar prop de 7.000 euros, i des de l'Associació Ona Mediterrània es fa una crida als amics i oients d'Ona Mediterrània perquè facin possible el repte.

Per col·laborar en el Verkami es pot accedir des d'aquest link: http://www.verkami.com/locale/ca/projects/11642-la-radio-mallorquina-ona-mediterrania-vol-continuar-i-millorar-els-equipaments

Des de l'entitat també es demana ajuda per difondre el link projecte a les xarxes socials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Non Servum, fa mes de 8 anys

Per a mi hi ha un argument essencial per col·laborar econòmicament amb Ona Mediterrània. La feina que fa val uns doblers i o els pagam noltros o els paga TIRME... m'explic?

Valoració:13menosmas
Per Mallorquins, fa mes de 8 anys

Necessitam mitjans de comunicació independents i en la nostra llengua. I fins ara Ona Mediterrània ha fet una bona feina amb poc mitjans. Per això si vols mitjans independents de les grans corporacions, en la llengua d'aquí i que parlin del que passa a ca nostra i al món des de la visió de les Illes Balears col·labora amb aportacions i difonent l'enllaç.

Valoració:17menosmas
Per XDD, fa mes de 8 anys

@ ripper

Catalana occidente

Valoració:-3menosmas
Per ripper, fa mes de 8 anys

@xdd mapfre?

Valoració:-1menosmas
Per XDD, fa mes de 8 anys

@ cupido

A la puta de ta mare si que la coneixem bé al barri, jejej...

Valoració:-12menosmas
Per cupido, fa mes de 8 anys

@? Si sabessis qui és ho podrien demanar a ton pare.

Valoració:11menosmas
Per ?, fa mes de 8 anys

i perquè no li demanau a l´amo, a la generalitat de catalunya??

Valoració:-16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente