cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

MareMostra, punt final

L’Ocean International Film Festival clou després de vuit dies de projeccions i xerrades. El teatre Principal n’acollí ahir la clausura amb l’entrega dels guardons

Punt final a la segona edició de l'Ocean International Film Festival MareMostra. Després de vuit dies de projeccions cinematogràfiques, xerrades, taules rodones i vermuts, el certamen cinematogràfic tanca les portes amb "satisfacció". Segons l'organització, més de 4.000 persones han pres part d'aquest festival tant com a espectadors com en qualitat de professionals.

El teatre Principal de Palma n'acollí ahir la gala de clausura davant un públic que, tot i la insistència de la presentadora, no acabà d'omplir tota la platea. La gala serví també per entregar els guardons del certamen, una de les fites més esperades i que presentà l'actriu Marta Simonet. La directora d'IB3 Televisió, Mar Adrián, lliurà el premi Mar Balear a la millor obra amb temàtica marina realitzada a les Balears i que anà a parar a mans de Mar Pérez per Vaixells de paper, de Mar Pérez. Mentrestant, el director de Relacions Externes de Palma Pictures, Germán Traver, atorgà el guardó a la millor obra Mar & Medi, que fou per a The Big Fix, dirigida per Josh i Rebecc Tickell.

La cinta és un llargmetratge documental que parteix de la investigació sobre el vessament de petroli al golf de Mèxic arran de la petroliera BP. Quant al premi Port Adriano, fou per al regatista mallorquí Bubi Sansó que no fou present anit a l'acte, però enviaren un vídeo. El quart premi l'entregà el director del MICTT, Luis Bendito, al millor curt fet amb Windows Phone, que fou per a l'obra Nubes y claros de l'equip de Marta E. Martín, Kiko Sánchez i Víctor Coll. La gala posà punt final a aquesta segona edició del certamen, un festival, per cert, que obvià per complet parlar en català.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.