cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.5°

El Consell expressa el seu compromís al Gremi d'Editors de mantenir l'Espai Mallorca

L'ens insular agilitarà el pagament dels 85.000 euros que deu corresponents a 2011. Així mateix, demanarà ajuda al Govern i els altres Consells per tal de sufragar aquest punt de divulgació de l'activitat cultural

La directora insular de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, Catalina Sureda, i el secretari general tècnic de la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, Miquel Barceló, s'han reunit amb una representació del Gremi d'Editors de les Illes Balears, en la qual han garantit el seu compromís al manteniment de l'Espai Mallorca amb l'agilitació del pagament dels 85.000 euros que encara queden pendents de la subvenció nominativa corresponent a 2011.

En aquest sentit, el Consell ha ofert al Gremi tramitar un document de reconeixement de deute i un certificat de ratificació de la partida compromesa per a l'any actual, que ascendeix a 150.000 euros.

Així mateix, els representants del Consell han lamentat la decisió del gremi de donar difusió pública a l'assumpte i han recordat els seus interlocutors que la institució ha demostrat "àmpliament" el seu compromís amb la continuïtat de l'Espai Mallorca, "com ha posat de manifest en actuacions com el recent pagament de 140.000 euros".

Segons la institució insular, aquesta quantitat estava destinada a abonar les nòmines del personal d'Espai Mallorca, encara que, finalment, el gremi d'editors decidís, "unilateralment, derivar part d'aquesta quantitat econòmica a altres finalitats".

D'altra banda, el Consell de Mallorca ha indicat que ha mantingut diverses reunions amb el Govern per involucrar l'Executiu autonòmic en aquest projecte i ha asseverat que espera que el centre "passi a funcionar com una eina de divulgació de l'activitat cultural provinent de cada una de les illes". D'aquesta forma, la institució insular reclama la cooperació dels altres consells.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeuet, fa mes de 12 anys

Per què esborrau sistemàticament els comentaris de les notícies?

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente