cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.6°

Preparats per a Liber

Onze editorials de les Illes Balears participaran enguany en la fira internacional del llibre que es durà a terme a Madrid del 7 al 9 d'octubre

La fira internacional Liber prepara ja els estands per acollir els milers de llibres que passaran pel pavelló número 12 d'Ifema a Madrid entre el 7 i el 9 d'octubre. La indústria editorial de les Illes Balears també hi serà present a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics que, un anys més, tornarà a mostrar els productes literaris fets a la nostra terra.

L'editorial Moll, Cort Edicions i Edicions UIB seran tres dels representants insulars que participaran in situ de la mostra literària, ja que tenen tancades algunes reunions concertades. "Hi assistim perquè és un indret idoni per iniciar contactes amb altres firmes per tancar coedicions", explicà ahir el responsable d'Edicions UIB, Joan Vives. És més, l'editorial universitària també cercarà durant aquests dies empreses distribuïdores per als seus títols.

D'altra banda, les companyies Ensiola; El Moixet; El Gall; Documenta; Lleonard Muntaner; Mediterrània; Dolmen i Miquel Font Editor faran part de la 27a edició de Liber representats per l'Institut d'Estudis Baleàrics. Un estand de 36 metres quadrats acollirà aquesta àmplia representació del gremi i, segons han assegurat des de l'IEB, aportarà fullets informatius i els contactes amb les empreses esmentades.

Ara bé, l'estand no serà exclusiu per als editors. L'entitat que capitaneja Sebastià Serra també s'hi ha reservat un espai per mostrar les publicacions que ha realitzat enguany l'Institut i, durant aquests tres dies, "treballarem amb diferents editores per tal de poder continuar la tasca de traduccions", asseguren.

Més de 700 editorials de 16 països participaran d'aquesta mostra, organitzada per la Federació del Gremi d'Editors de l'Estat espanyol i que té com a objectiu fomentar les relacions comercials entre les diferents firmes, en especial entre les espanyoles i les llatinoamericanes. Rússia serà enguany el país convidat d'una cita literària per on s'espera que passin prop de 120.000 professionals i que inclourà un programa de quaranta activitats relacionades amb el món del llibre i de la indústria editora. Caldrà esperar alguns mesos per concretar els resultats d'aquesta fira de "contactes".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.