muy nuboso
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 8.12°

La fundació Maria Ferret premia Intersport i els escoltes de Jaume I

Sa Nostra acull l'acte d'entrega presentat per l'escriptor Pere Morey

La fundació d'escoltisme i guiatge de Mallorca «Maria Ferret» fa entrega avui, a les 20.00 hores a l'edifici de Sa Nostra, dels dos premis que atorga anualment. «La fundació nasqué l'any 1993 amb l'esperit de servei a les persones que treballen dins el món de l'oci i el temps de lleure» declarà el president del patronat de l'organització sense ànim de lucre, Pep Lluís Riera. D'una banda, el Maria Ferret, destinat al reconeixement de persones que s'hagin distingit en la seva dedicació i entrega a l'escoltisme i el guiatge mallorquí.

D'altra banda, es fa enterga del premi Eladi Homs, que nasqué com a reconeixement d'una iniciativa o tasca realitzada per col·lectius escoltes de Mallorca. «En aquesta ocasió dues persones rebran el premi Maria Ferret, Maties Oliver, propietari de la botiga Kenia Intersport i Pep Sabater», assenyalà Riera. «Oliver i Sabater començaren amb un petit despatx on, en acabar la seva feina, venien alguns elements bàsics per l'escoltisme com motxilles o sacs de dormir, una empresa que ha esdevingut amb el temps una de les botigues més especialitzades de l'illa» afegí.

El premi Eladi Homs el rebrà la Unitat de pioners i caravel·les de l'agrupament escolta Jaume I «per l'actitud solidària davant un accident on un company resultà ferit greu», assenyalà Riera. L'escriptor Pere Morey presentarà l'acte, «que malgrat la seva solemnitat, té la intenció de reunir amics i amants de l'escoltisme a l'illa» afegí el president de la fundació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.