cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Més de 200 nins gaudeixen d'un matí dedicat als llibres a Selva

Els al·lots crearen punts de llibre i participaren als contacontes

M.NADAL.Selva.
Més de 200 nins del municipi de Selva participaren ahir a la primera edició de la festa del llibre promoguda per la biblioteca de la localitat.

Tot i el mal temps, els al·lots de fins a dotze anys es reuniren al Casal de Cultura i realitzaren diversos tallers emmarcats dins el món de la lectura.

Els més petits gaudiren d'un contacontes sobre Sant Jordi per després començar a fer divertits punts de llibres. Els nins d'entre tres i sis anys passaren gran part del matí fent les seves creacions i pintant punts de llibre. Els al·lots fins a dotze anys també tingueren contacontes.

A més, els alumnes de les escoles de Selva, Caimari, Moscari i Biniamar pogueren comprar tots els llibres que volgueren en una llibreria improvisada ja que algunes llibreries d'Inca es desplaçaren fins a la localitat del Raiguer per oferir una gran varietat de llibres infantils.

Tot i els diversos actes que es dugueren a terme, des de l'organització també s'havia convidat els alumnes de les escoles de Búger i Pollença que no arribaren a la festa pel mal temps. A més, també se suspengueren els actes de l'exterior com un mercadet de llibres i l'actuació de Cucavela.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.