algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Tot llest a El Escorial per a la boda d'Ana Aznar i Alejandro Agag

La boda serà a les 19.00 hores i hi assistiran, entre d'altres, els reis d'Espanya

El casament d'Ana Aznar, filla del president del Govern espanyol, i d'Alejandro Agag, que se celebrarà a les 19 hores d'avui a la basílica del monestir d'El Escorial, es convertirà en la «boda de l'any», en presència d'uns 1.100 convidats, molts d'ells famosos o destacats en el món de la política. La joventut de la contraent i l'escàs temps de festeig van despertar certa curiositat en l'opinió pública. La llista de convidats l'encapçalen els reis d'Espanya, Joan Carles i Sofia, encara que la nòmina completa dels assistents al casament no es coneixerà fins avui, s'indicà des del PP.

Un dia després de la clausura a Johannesburg (Sud-àfrica) de la Cimera de la Terra, a la qual no va participar Aznar, diversos líders liberals europeus se citaran a Madrid. A primera línia hi haurà el president del Consell italià, Silvio Berlusconi, i, en la seva qualitat d'amic personal d'Aznar, el primer ministre de la Gran Bretanya, el laborista Tony Blair, els quals seran testimonis de l'enllaç. El cap de Govern de Portugal, José Durao Barroso, i el seu antecessor en el càrrec, Antonio Guterres, també assistiran a l'esdeveniment.

Els 17 ministres que van acompanyar Aznar des de la seva arribada al poder i màximes autoritats de les institucions de l'Estat també seran convidats. Pel que fa a les cares conegudes de la cultura estatal, hi seran presents el tenor Plácido Domingo i el cantant Julio Iglesias. Els joves contraents, Ana Aznar, de 20 anys, i el seu promès, de 31, es van conèixer el 1996 i van començar l'idil·li fa menys d'un any i mig. La petició de mà va tenir lloc a començaments del passat mes de juliol al palau de la Moncloa. En aquesta ocasió el novii va lliurar a la jove, única filla d'Aznar, un anell de compromís que va comprar en una cèlebre joieria parisenca per la mòdica suma de 12.000 euros.

La cerimònia serà oficiada pel president de la Conferència Episcopal i cardenal arquebisbe de Madrid, Antonio María Rouco Varela. Fins en el darrer moment no es coneixeran detalls del vestit de la novia ni tampoc de la lluna de mel. Segons les revistes del cor, el vestit que Ana Aznar lluirà ha estat dissenyat per Avy Güemes, la preferida d'Ana Botella. La festa, que segons els comentaris de la premsa local tindrà un cost de 120.000 euros (20 milions de pessetes), es realitzarà en una finca ubicada davant el Valle de los Caídos, que allotja un palauet neobizantí amb un saló interior de 525 metres quadrats i tres patis que superen els 800 metres quadrats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.