algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
14°

Inaugurada a Artà una instal·lació sobre la biblioteca de Miquel Barceló

La mostra recull la gran relació del pintor felanitxer amb els llibres

El Fons Documental Miquel Barceló d'Artà inaugurà ahir vespre La Biblioteca de Miquel Barceló. Una mostra que aprofundeix en el jo personal de l'artista anant més enllà de l'evidenciada passió de Barceló per la literatura demostrada a través de la seva obra. L'exposició consisteix en una gran instal·lació, part real i part imaginària, de la biblioteca de l'artista a la seva propietat de sa Devesa de Farrutx.

L'obra ha estat realitzada per Agustí i Marta Torres en estreta col·laboració amb el pintor felanitxer. La inauguració no pogué comptar amb la presència de l'homenatjat, pel fet que a causa de diversos compromisos, hagué de viatjar a Barcelona. Així i tot, la seva mare, Margalida Artigues, explicà que un dia abans havia visitat la mostra i estava del tot satisfet.

D'altra banda, la mare de Barceló avançà en relació al projecte de la Seu que està previst que el proper mes d'octubre l'artista es traslladi a Itàlia per enllestir els vitralls que ha de realitzar per a la capella de sant Pere. Sembla ser que aquests vitralls seran la primera fase de l'ambiciós projecte del qual de moment encara no s'ha signat el contracte, principalment per motius econòmics. A més de la mare de l'artista i gran part del consistori artanenc, encapçalat pel batle, Montserrat Santandreu, foren presents a la inauguració la directora insular de Cultura, Joana Maria Palou, el director general d'Administració Educativa, Jaume Morey, la diputada popular Francesca Bennàssar, Nanda Ramon i l'artista local Rosa Ginard, entre d'altres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.