algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.65°

Arriba al cine la peripècia d'un viatge familiar amb «No ploris Germaine»

El film, en la seva versió catalana, s'estrena passat demà i promet molta diversió

Basada en la novel·la homònima de Claude Jasmin i amb guió i direcció d'Alain de Halleux, es presentà ahir a Palma l'estrena en català del film No ploris Germaine.

El llargmetratge, una coproducció catalana i belga, s'estrenarà passat demà al Rivoli i té Rosa Renom i Tristán Ulloa entre els seus protagonistes. Renom, coneguda per la seva participació en sèries com ara Poble Nou o Nissaga de poder, actualment treballa a El cor de la ciutat de TV3.

Halleux destacà el film com «una comèdia dramàtica amb un rerefons seriós, però a la vegada plena de comicitat, que conta el retrobament d'una família a través d'un viatge que va de Bèlgica als Pirineus». L'argument del film se centra en Germaine, personatge interpretat per Renom. La seva filla gran ha mort i la seva família s'enfonsa. Germaine vol deixar Brussel·les i tornar a casa seva, als Pirineus, per començar de nou, però Muriel, la seva altra filla adolescent, no vol acompanyar-los.

Els benjamins, bessons de sis anys, no estan disposats a anar-se'n sense el seu canet, que acaba de ser atropellat, i el germà gran intenta que els avatars de la seva família no el desequilibrin massa. El seu marit, Gilles, no vol sentir parlar de cap canvi, però en saber que el possible assassí de la seva filla pot ser allà on es dirigeixen, decideix emprendre el viatge.

Les peripècies del viatge tornaran la complicitat a la família; els fills descobriran els secrets dels seus pares i els pares aconseguiran alliberar les consciències.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.