nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

Neix un nou departament adreçat a la formació de gestors culturals a les Illes

Des d'ahir, Palma disposa d'un nou departament, ubicat al Centre de Publicacions, l'Espai de Formació Cultural. Aquest nou espai ofereix un ampli ventall de serveis, que van des de la informació a la formació de gestors culturals, passant per la documentació, l'elaboració de bases de dades o l'organització de seminaris i també de cursos específics.

En principi totes aquestes activitats van adreçades a totes aquelles persones amb inquietuds culturals, però se centren sobretot en regidors, responsables d'associacions i tècnics i assessors de cultura. El nou departament neix de la col·laboració dels tres consells insulars, l'obra social i cultural de Sa Nostra i el Consorci pel Foment de la Llengua Catalana, amb la intenció de formar els responsables de les activitats culturals.

Els serveis que oferirà l'Espai el 2000-2001 van des del Curs de disseny i producció d'exposicions, la conferència de Jordi Pardo sobre La creació d'empreses culturals que té lloc avui a les 18.00h a la UIB o la presentació de l'inventari d'equipament cultural a les Illes i el laboratori operatiu sobre Cultura pròpia i immigració.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.