nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

TRUI Espectacles s'obre a nous horitzons amb la nova secció TRUI Fires

El president de Trui Espectacles, Miquel Jaume, i Mateu Crespí, director general de Fires i Congressos, signaren ahir un conveni a partir del qual l'empresa es converteix en el seu proveïdor oficial per realitzar els muntatges d'estands modulars i serveis complementaris a Ifebal. El conveni es concreta per a totes les fires que s'esdevinguin dins del calendari oficial a partir del proper mes de novembre.

Miquel Jaume es mostrà molt satisfet ja que el concurs públic que es va organitzar per determinar el proveïdor «va ser dur i amb moltes exigències, ja que Fires i Congressos té el deure de complaure els expositors, objectiu que ara compartiran les dues empreses».

La primera feina que realitzaran junts serà al novembre, mes en què tindran lloc tres fires, i dues d'elles coincidiran a finals de mes, la qual cosa suposarà un major repte.

Per a aquesta nova iniciativa Trui ha invertit més de 100 milions de pessetes en nou material, de gran qualitat, i un nou equip de persones professionals per desenvolupar de la millor manera el nou departament Trui Fires.

Al capdavant de la feina estarà Toni Mesquida com a responsable de direcció i amb Maria Xamena, directora de gestió, que ja treballa en la creació del logo de la nova secció.

La inversió es fa amb visió de futur ja que el recinte firal canviarà pròximament d'ubicació i modificarà la seva superfície per passar a ser de 5.000 metres quadrats en quasi 18.000.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.