algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
13°

Aquesta nit s'escull, d'entre deu models, l'espanyola que pot ser la Playmate de l'any 2000

Ahir es varen reunir, a la platja de Palma, les deu aspirants espanyoles al títol de Playmate del 2000. Les aspirants se sotmeteren a una sessió fotogràfica en què es varen mostrar disposades a tot. El mal temps i les mirades de centenars de curiosos no va ser cap impediment.

Aquest títol l'atorga la revista Playboy a la model més atractiva de cada mes. La revista és un tòtem eròtic dins la premsa americana i internacional. Una institució periodística dins el gènere eròtic que des de fa 45 anys i en 20 països diferents ofereix els prototips que Amèrica venera gairebé religiosament. De fet, Marilyn Monroe començà la seva carrera dins les pàgines dels primers números.

Però els editors de la revista americana volen donar un gir als criteris de selecció de les models i per escollir la Playmate de l'any 2000 han organitzat un concurs a nivell mundial. Cada país farà una selecció on es tindran en compte la bellesa, la gràcia, la fotogènia i la naturalitat davant les càmeres de televisió. La guanyadora rebrà, com a premi, un cotxe, un contracte amb la cadena de televisió de Playboy i un altre contracte per intervenir en pel·lícules de terror de la companyia espanyola Filmax. Playboy Espanya va rebre 239 sol·licituds de les quals tan sols deu han estat les escollides per a la final que se celebrarà a Grècia, d'on sortirà la Playmate del 2000. El concurs es farà avui a la discoteca Pacha i les participants són: Dori Jareño, de Palma; Charo Oubiña, també de Palma; Patricia Tejero, de Sant Sebastià. De Barcelona vénen Noemí Rodríguez, Marina Gracia Porta, Verónica de Villasante, Alexandra Calero i Lydia Bosse. També hi participen Gemma Fajardo i Silvia Salas de Madrid. són rosses, morenes,... però totes ben fetes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.