algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

L'Associació d'Escriptors celebra amb un tast de vi la Fira

C.C. Palma.
Una bona nòmina d'escriptors, entre els quals poetes, novel·listes i assagistes, es reuniren ahir vespre al passeig del Born per celebrar, amb un tast de vi i de literatura, la Fira del Llibre. L'acte es desenvolupà a l'escenari instal·lat a l'avinguda, al qual pujaren, cridats per ordre alfabètic, els autors amb els seus textos escollits.

L'acte es va complementar amb el tast de vi, disponible tant per aquells que recitaren com pels espectadors, que no obstant això havien de pujar a l'escenari a servir-se, ells mateixos, un tassó de Franja Roja J. L. Ferrer i acompanyar-lo amb un bocí de coca amb verdura.

Les lectures realitzades foren molt diverses. Se sentiren versos de Bartomeu Rosselló-Pòrcel, de Llorenç Moyà, fragments del Petit Príncep de Saint-Exúpery. Bernat Joan llegí, superant àmpliament els tres minuts reglamentaris, una faula còmica i crítica, La caputxeta blava. Antoni Vidal Ferrando recordà Damià Huguet, mentre que Pere Morey delità els assistents amb música japonesa i haikus d'Aina Pérez Pinya. Per la seva banda, Tomeu Mestre llegí un fragment del Sabotatge a la llengua catalana, de Rosa M. Calafat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.