muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

La companyia Henry-Wagner aplega en un mateix espectacle poesia i dansa

Poesia i dansa és el nou espectacle que la companyia Henry-Wagner estrenarà, aquest dissabte, al Teatre Municipal de Binissalem. Després de fer un espectacle com Inspiració mística, representat en moltes d'esglésies de l'Illa, la companyia encapçalada per X. Henry i Pamela Wagner s'ha decidit, una altra vegada, a ajuntar paraula i dansa en aquesta creació.

El programa estarà integrat per set parts, en els quals s'alternarà la coreografia de poemes, a càrrec de Henry, amb la coreografia de danses, per Pamela Wagner. Els texts seran del poeta Federico García Lorca i responen al títol de Grito de angustia ante la crisis espiritual del mundo, La casada infiel, Asesinato i Casida de la rosa.

En l'apartat musical, els membres de la companyia han volgut incloure dues peces de compositors mallorquins: Antoni Caimari, de la Fundació ACA, i Tomeu Poquet. L'altra compositora que hi ha inclòs és Chavela Vargas.

Segons va comentar X. Henry, la idea d'estrenar aquest espectacle a Binissalem en lloc de fer-ho a Palma, ciutat on està instal·lada la companyia, respon a les peticions que han rebut des del consistori binissalemer, interessat en la tasca que du a terme.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.