algo de nubes
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 7.61°
16°

Tot és a punt per a la representació de «Parsifal» de la Coral Universitària

Tot ha d'estar a punt perquè avui, a les 17.45 hores, les notes del Parsifal wagnerià surtin nítides, perfectes, a l'església dels Sagrats Cors. Ahir, a l'assaig general en públic la cosa va sortir rodada: els membres de la Coral Universitària tenien a punt les notes i també els vestits. Els cantants, tots tres recomanats pel tenor Simon Estes, perfilaven els darrers detalls de la seva actuació. Els músics, que finalment han conformat una petita orquestra, mantenien els instruments ben afinats. I així, el coreògraf Jaume Martorell podia mirar l'escena des d'una certa distància. El nombrós públic que va omplir el temple (amics i coneguts dels artistes) va seguir l'obra amb molta d'atenció, tenint esment de ni tan sols pipellejar.

Aquesta és la primera vegada que la Coral Universitària representa una obra; també és la primera vegada que es fa una representació de Parsifal a Mallorca,... tot un seguit de coincidències que han fet que aquest sigui el concert de Setmana Santa a Palma.

L'església dels Sagrats Cors esdevindrà, d'aquesta manera, l'escenari de les aventures de Parsifal a la recerca del Sant Greal, una aventura que ha involucrat més gent que la que es pensava en un principi. De fet, els organitzadors de l'acte han assegurat diverses vegades que aquest és un esdeveniment creat amb molt d'amor i tendresa, sense ànim de lucre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.