algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

«Titanic» també arrasà a la Rua de Palma

70192
«Hem fotut pes gel», primer premi de carrosses d'enguany. | J. Rosselló

La Rua de Palma d'enguany no passarà a la història dels carnavals palmesans. Molta de tela en detriment d'altres materials com el paper o el cartó, i més aviat poca imaginació en algunes desfresses són el resum estètic de la festa, que encara es troba enfora de l'exuberància i el ritme dels carnestoltes d'altres llocs del món.

Tot i que els membres de l'organització i els responsables de les 23 carrosses i 53 comparses inscrites a concurs s'esforçaren d'allò més perquè tot sortís rodó, l'intens fred "10 graus (amb sensació d'alguns menys) a les 17.30 hores",i l'emissió "de pagament" del Barça"Madrid impediren que la Rua 99 comptàs amb una extraordinària assistència de públic.

La guanyadora en la modalitat de carrosses va ser la número 15, titulada Hem fotut pes gel amb 119 punts, que rebé el premi de 200.000 pessetes. Aquesta destacava per la seva gran espectacularitat, i comptava amb els seus particulars nàufrags Leo DiCaprio i Kate Winslet en miniatura. Aquesta carrossa ja guanyà ahir en la Rua de la Platja de Palma.

El premi també de 200.000 pessetes a la millor comparsa se l'emportà amb el número 24 Regata en la Bahía, amb 108 punts. Aquesta constava de multitud de petits velers amb tripulants de totes les edats. El segon premi de 100.000 pessetes per a les carrosses va ser per a la número 5, amb el títol Mallorca s'escalfa, que mostrava un mapa de l'illa adaptat a la situació actual amb els curiosos topònims de sa Poblen i Felanitchenentre d'altres, i ple de cartells de «Se vende» i «Zu verkaufen» sobre llocs tan emblemàtics com el castell de Bellver. De fons, la cançó Deutschland in Mallorca d'Ossifar animava la festa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.