nubes dispersas
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

El Parc de la Mar va viure una nit «Titànica»

Una gernació d'espectadors aprofità l'oportunitat de veure la pel·lícula de James Cameron

650
Els espectadors no feren el buit a la projecció. | A.G. - A. Sepúlveda.

Les previsions es varen acomplir i la nit es convertí en titànica. Al Parc de la Mar els espectadors tenien ganes de catàstrofe a la fresca i aquest no es féu esperar. I és que el gran èxit cinematogràfic d'aquesta temporada, Titànic va confirmar les expectatives i arrossegà una veritable gernació d'espectadors fins a l'escenari del cinema a la fresca.

Molts dels que l'havien vista repetiren experiència i molts altres, aprofitaren la conjunció de dos fenòmens, la bonança climatològica i el fet que la projecció fos de franc, per acostar-se fins al Parc de la Mar i enfrontar-se a la primera visió de la cinta.

Hi va haver opinions per a tots els gusts, com sol ser habitual en aquest tipus d'espectacles, però el que no es pot negar és que gairebé tothom sabia el que anava a veure: emoció, una història romàntica i acció espectacular amanida amb brillants efectes especials i un bon ritme d'acció. I és que la cinta de James Cameron no presentava secrets per a gairebé cap dels espectadors que ahir feren de la seva, una nit de cinema a la fresca.

Una vegada més, Leonardo Di Caprio, va ser el gran reclam per a les més jovenetes, que fruïren de les evolucions per la gran pantalla del seu heroi. Kate Winslet va ser menys aplaudida que el ros actor dels EUA, però la seva interpretació, així com la resta dels que interveniren al film, va ser molt ben valorada pel públic assistent a la projecció d'ahir vespre.

I és que la cinta, la més taquillera de tota la història, no va deixar que ningú se sentís decebut al Parc de la Mar. Els precedents semblen clars. Dues setmanes després de la seva estrena Titanic havia recaptat a Palma més de 29 milions de pessetes.

La inversió feta en aquesta macroproducció (no debades ha estat la pel·lícula més cara de la història del cinema) ha estat rendibilitzada de sobres. En cap lloc del món no es produïren catàstrofes a les taquilles i Titanic no sols no s'enfonsa sinó que realitza una travessia de plaer absoluta.

Ahir, per sort, no hagueren de penjar el cartell d'exhaurides les localitats que es popularitzà el mes de gener a les sales de Palma on es projectava l'aclamat naufragi, però la gent tornà a fer cua per agafar les millors posicions. I és que per aguantar més de tres hores a la fresca feia falta un bon lloc. Molts no l'aconseguiren.

Una altra de les rendibilitats més interessants que es varen treure a la cinta va ser materialitzada en forma d'estatuetes: Titanic va aconseguir onze Òscars i igualà el mític record establert per Ben Hur.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.