cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
33°

El Consell col·labora amb el Gremi de Llibreters en 'Llibreries a la fresca'

El Consell de Mallorca ha col·laborat amb el Gremi de Llibreters en la iniciativa 'Llibreries a la Fresca', que tendrà lloc aquest dijous, dia 23 de juliol, quan les llibreries de Palma trauran llocs de venda de llibres als carrers de la ciutat.

Segons ha informat el Consell, la vicepresidenta i consellera insular de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha participat aquesta jornada en la presentació de 'Llibreries a la fresca' una iniciativa del Gremi de Llibreters de Mallorca.

En aquest sentit, ha explicat, a més del suport econòmic de la institució insular al gremi, a través de subvencions i facilitant l'organització d'aquesta fira, la Fundació Mallorca Literària ha elaborat un programa d'activitats per a dinamitzar les places on s'instal·laran els llocs de les llibreries.

En la presentació, en la qual també han participat el regidor de Cultura de Palma, Antoni Noguera, i la presidenta del Gremi de Llibreters de Mallorca, Maria Barceló, Busquets ha agraït l'organització de 'Llibreries a la fresca' amb totes les mesures per a garantir la seguretat sanitària.

Així mateix, la vicepresidenta ha reiterat el suport del Consell de Mallorca, a través del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, al Gremi de Llibreters, recordant que es mantenen les subvencions nominatives amb un total de 60.000 euros al gremi per, entre altres coses, organitzar esdeveniments com 'Llibreries a la fresca'.

Horaris i espais

Pel que fa als espais i horaris, 'Llibreries a la Fresca' es durà a terme des de les 17.00 i fins a les 23.00 hores a Palma, on la iniciativa tindrà lloc en plaça Major, plaça d'Espanya, plaça Fleming i plaça dels Patins; així com als carrers Blanquerna.

Fora de Palma, 'Llibreries a la fresca' tindrà lloc en el municipi de Santa Maria, en concret en la plaça de la Vila, des de les 19.00 fins a les 22.00 hores. També, a Inca, on se celebrarà en el Claustre de Santo Domingo, en horari de 10.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. En aquesta ciutat hi ha actes programats ja aquest dilluns a les 19.00 hores.

Sobre la programació d'activitats, es pot consultar en la web del Consell. Les signatures de cada llibreria es poden consultar en les seves respectives xarxes socials i pàgines web així com en la del Gremi de Llibreters de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris