nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
21°

Ensemble Tramuntana reprèn els concerts amb un programa que pocs violinistes dominen

173713
Ensemble Tramuntana torna a l'escena cultural de Mallorca amb la represa del 7è festival Nits Clàssiques de la Tramuntana.
Els propers concerts seran a càrrec de Barry Sargent al violí sol a Sóller presentant un programa que molts pocs violinistes al món tenen dominat; la Integral de les Sonates i Partites de Johann Sebastian Bach (1685 - 1750), en dos concerts:
Sonata nº1 en sol menor, BWV 1001
Partita nº1 en si menor, BWV 1002
Sonata nº3 en do major, BWV 1005
Sonata nº2 en la menor, BWV 1003
Partita nº3 en mi menor, BWV 1006
Partita nº2 en re menor, BWV 1004 (que inclou la famosa Chaconne).
Els concerts es faran a les 20 h al Pati interior de les Escolàpies, a Sóller, un espai a l'aire lliure amb aforament limitat.
Sobre Ensemble Tramuntana
A l’estiu del 2014 neix Ensemble Tramuntana baix la direcció de Barry Sargent, amb la idea d’aprofitar el talent dels músics de les Illes Balears. La Serra de Tramuntana, patrimoni mundial, ha servit d’inspiració per al nom del conjunt.
Ensemble Tramuntana varia de formació segons el repertori (d’un quartet fins una orquestra clàssica amb vents), el qual abarca del barroc fins el segle XX. A més d’interpretar les obres segons l’estil corresponent a l’època, també presenten projectes amb instruments originals per tal d’apropar-se encara més a una interpretació historicista.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris