algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
22°

'Viu la cultura online' continua amb una obra de teatre sobre la conservació dels boscos

El programa 'Viu la cultura en línia' continua aquesta setmana amb 'L'arbre', un espectacle teatral que es pot veure fins al dimarts 14 de juliol a través de la pàgina web d'aquesta iniciativa i que aborda la conservació dels boscos.

Segons ha informat aquest dijous en un comunicat la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, la companyia *Melicotó *Titelles presenta aquest espectacle centrat en la protecció dels arbres i en la necessitat de plantar arbres per la vida de tots els animals en la Terra. L'obra, d'un clar caire mediambiental, té un registre humorístic amb un personatge principal: un esquirol amb nas de pallasso que viu en el seu arbre.

No obstant això, segons la trama, la seva pau s'altera quan una abella li dóna la notícia que un gegant de color blau s'acosta al bosc i aquest està arrencant arbres per a fer un ram a la seva estimada. L'esquirol, malgrat estar morta de por, decideix quedar-se en l'arbre per a defensar-lo.

Així, els espectadors aprenen la importància de la conservació dels arbres i dels boscos. L'espectacle està dirigit a un públic infantil d'entre tres i vuit anys i públic familiar.

La Delegació de la Presidència per a la Cultura, dependent de la Conselleria de Cultura, ofereix fins al 31 de juliol activitats en línia del seu programa '*Viu la cultura', canviat de nom com '*Viu la cultura en línia', amb l'objectiu d'ajudar a pal·liar les conseqüències en el sector cultural derivades de la Covid-19.

Aquest programa, coordinat amb la Conselleria d'Educació durant 20 anys, inclou una oferta d'activitats culturals, dirigides especialment als alumnes de totes les edats, amb l'objectiu d'acostar-los el món de la cultura. A més, pretén proporcionar una oferta cultural d'interès per als centres educatius, donar suport a la indústria cultural de Balears i contribuir a la difusió del patrimoni històric i cultural.

Així mateix, cerca proporcionar una oferta cultural d'interès per als centres educatius, donar suport a la indústria cultural de les Illes Balears i contribuir a la difusió del nostre patrimoni històric i cultural.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris