cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
26°

La Federació Llull organitza 'Converses des del confinament: Estat d'alarma, Covid-19 i Països Catalans: reptes i oportunitats' aquest dijous

170985

Aquest dijous, 30 d'abril, la Federació Llull, formada per les entitats Òmnium Cultural, Acció Cultural del País Valencià (ACPV) i l'Obra Cultural Balear (OCB), farà un acte públic, a través de la plataforma YouTube (concretament, al canal d'Òmnium), per a fer balanç de l'impacte de l'estat d'alarma i de la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19 i per fer les corresponents propostes de futur.

L'acte es farà en directe dijous, 30 d'abril, a partir de les 20.15 hores, sota el títol de 'Converses des del confinament: Estat d'alarma, Covid-19 i Països Catalans: reptes i oportunitats'.

A l'acte, que serà conduït i moderat per Fanny Tur, exconsellera de Cultura del Govern, hi participaran: Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium; Anna Oliver, presidenta d’ACPV i Josep de Luis, president de l'OCB.

Malauradament, el president de la Federació Llull i president d'Òmnium, Jordi Cuixart, no hi podrà participar de manera directa, ja que es troba privat de llibertat per l'administració de justícia espanyola, per raons polítiques.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris