nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Biel Majoral presenta 'Arasíquesí...' a Manacor

El cantautor i activista Biel Majoral ha tornat a la música arrelada i punyent. Tot i que l'any passat va anunciar que es retirava dels escenaris, Majoral ha publicat aquest passat desembre el seu quart treball, 'Arasíquesí...'. Es tracta d'un recull de vuit temes combatius que reivindiquen la llibertat d'expressió.

El disc ha estat enregistrat amb l'ajuda de Miquel Brunet i, segons Majoral, la indignació davant la manca de llibertats és ben palpable al llarg del disc. El repertori es caracteritza per combinar la tradició popular amb adaptacions de la cançó castellana.

En concret, dels diversos temes que el componen, hi destaca 'Les eines de ma lluita', en què revisa un tema emblemàtic d'Atahualpa Yupanqui, i 'La filla de Juan Simón', una versió punyent de la cançó d'Angelillo. El disc també inclou una nova versió de la cançó 'Sa Madona' enregistrada el 1996.

Organitzat per l'Obra Cultural Balear de Manacor, Majoral presentarà el disc 'Arasíquesí...' el 16 de març a les 20.00 h a la Institució Pública Antoni M. Alcover. A més d'ell, hi participaran Miquel Brunet al piano, Delfí Mulet amb les guitarres, Bel Oliver amb el clarinet i Catalina Obrador amb l'oboè. La presentació serà a càrrec de Mateu Matas Xurí i Antoni Riera Vives.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris