algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Cinema, conferències i exposicions per celebrar el 'Programa de cultura jueva' a Palma

L'Ajuntament de Palma ha presentat aquest divendres el Programa de cultura Jueva que celebrarà durant tot el mes de setembre diferents activitats per a donar a conèixer la història de la comunitat jueva a la ciutat.

Segons ha informat el consistori, el programa inclou, entre altres activitats, una exposició permanent en el centre Maimó ben Faraig d'interpretació dels barris jueus de Palma, de dilluns a divendres des de les 9.30 hores fins a les 13.30 hores.

A més, se celebraran dos cicles de cinema, el primer titulat 'El món jueu i el cinema' que projectarà la pel·lícula 'Un mètode perillós' i 'L'últim metre'. El segon cicle es titula 'Cicle de projeccions de l'Institut de Relacions Culturals les Balears - Israel' i projectarà la pel·lícula Sefarad. Tots dos es projectaran en el teatre Catalina Valls de Palma.

També se celebraran dues conferències una el dia 24 i una altra el dia 30 a la biblioteca de Cort per a conèixer la influència de la cultura jueva a la ciutat. A més, la Sinagoga de Palma celebrés una Jornada de Portes obertes. Per una altra a part, el 29 de setembre a partir de les 12 hores se celebrarà l'any nou jueu en el Casal Berenguer .

El tinent de batle Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha considerat que es tracta «d'un programa important per a la memòria històrica de la nostra ciutat».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris