nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

Un total de 30 projectes culturals rebran una subvenció conjunta de 325.000 euros

El Consell Executiu ha aprovat aquest dimecres, a proposta de la Vicepresidència i Conselleria de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, la concessió de subvencions a entitats sense ànim de lucre per a l'organització d'activitats culturals per un valor total de 324.997 euros.

La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha destacat que «els projectes subvencionats són d'àmbit insular i, per això, tindran una difusió àmplia». A més, Busquets ha afegit que la convocatòria «forma part de la línia de treball del Consell de fer assequible la cultura a la majoria de la ciutadania».

La convocatòria contempla diferents línies d'ajuda, la primera, per a projectes culturals, s'ha resolt amb 14 subvencions concedides per un valor de 95.143,87 euros. Sobre ella, es beneficien projectes sobre els compositors mallorquins, el teatre, la riquesa de la llengua catalana o el model de ciutat, entre altres temàtiques.

Quant a la línia d'ajudes per a festivals, fires, mostres o certàmens d'arts escèniques de caràcter professional, se subvencionen tres festivals de teatre amb 81.566 euros. En el cas de subvencions a festivals de música, s'ha resolt que es destinin 137.430,34 euros a cinc projectes, tant de música clàssica com moderna.

Finalment, per a l'edició de llibres i audiovisuals, es concedeixen 15.857,08 a vuit projectes. Concretament, són set llibres sobre qüestions com a urbanisme, història o llengua, i un disc amb obres de Baltasar Samper.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris