algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
14°

Homenatge a Aina Moll a Biniali

Aquest dimecres, 10 de juliol, a Biniali, en el marc de les festes de Sant Cristòfol, es farà un homenatge a la filòloga Aina Moll, que va morir el 10 de febrer d'enguany.

A partir de les 20.00 es farà, a l'església de Biniali, una missa i, en acabar, es farà un homenatge a la figura d'Aina Moll Marquès, amb el canvi de nom de la plaça de Sant Ferran, que, a partir d'ara durà el nom d'Aina Moll Marquès.

Aina Moll (Ciutadella, 1930) va morir a l'edat de 88 anys aquest passat 10 de febrer. L'escriptora, filla major de Francesc de Borja Moll, ha estat una de les figures cabdals en la defensa de la llengua i la cultura de Mallorca.

Moll era llicenciada en Filosofia i Lletres i va participar activament en l'elaboració del diccionari Alcover-Moll. Dins l'àmbit d'escriptura, es pot destacar el seu llibre 'La nostra llengua' publicat el 1990.

L'escriptora, a més, conreà una enorme projecció pública que li van valdre premis com ara la Medalla d'Or del Consell de Mallorca l'any 2015. També cal destacar que va ser una de les membres fundadores de l'Obra Cultural Balear (OCB).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris