nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 13°
19°

El grup 'Saxophobia Funk Project' ofereix la seva primera gira internacional al Japó

19-03-2019

El grup mallorquí 'Saxophobia Funk Project' ofereix la seva primera gira internacional, al Japó, entre els dies 23 de març i 1 d'abril de 2019.

Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, la gira rep el seu suport a través de l'Institut d'Estudis Balears (IEB) a través de la línia de suport a la projecció exterior musical.

Al Japó, el quintet durà a terme un total de sis concerts; un a Kyoto, a Viva la Música, el 26 de març, i cinc a Tòquio: el 27 de març a Ueno, el 28 de març a l'Institut Cervantes (Ichigaya), el 29 de març a Udawaga Cafè Bekkam (Shibuya), el 30 de març a Basement Bar (Shimokitazawa) i el 31 de març a Shinjuku.

La presentació de la gira ha tengut lloc aquest dimarts a Ca n'Oleo per part dels cinc integrants del grup des de 2103, Cristian Sorribas, Alberto Moreno, Juanjo Monserrat, Joel Ródenas i Miquel Marquet. Tots ells han agraït el suport per part de l'IEB i de l'empresa promotora Japonicus en «aquesta primera gira internacional» que els fa «especial il·lusió».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris