cielo claro
  • Màx: 34°
  • Mín: 29°
35°

Sus al concurs de fotografia 'I tu, jugues en català?'

Les fotografies s'han de publicar a la xarxa social Instagram amb l'etiqueta #jugaencatala

Les fotografies s'han de publicar a la xarxa social Instagram amb l'etiqueta #jugaencatala.

08-12-2018 | CAIB

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, mitjançant la Direcció General de Política Lingüística, reprèn la campanya 'I tu, jugues en català?' que va engegar l'any passat i que té com a objectiu «fomentar el joc en llengua catalana».

Amb aquesta finalitat, tal com ha anunciat aquest dissabte el Govern, es disposa d'una pàgina web (jocsencatala.cat) des de la qual «es dóna a conèixer l'oferta de jocs i juguetes en català que hi ha al mercat i els establiments on es poden adquirir».

Així, com a activitat complementària a aquesta campanya el Govern proposa dues activitats. Una és el concurs de la carta als Reis d'Orient que ja es va dur a terme en l'edició anterior. L'acció s'adreça a infants de fins a 12 anys i entre tots els participants es sortejarà un viatge a Port Aventura. La segona, com a novetat, serà que enguany es presenta un concurs fotogràfic amb regals i grans.

El concurs de fotografia comença aquest dilluns, 10 de desembre, i estarà obert fins dia 31 de desembre. La participació és gratuïta i hi ha dues categories segons l'edat dels participants: la modalitat infantil (fins a 14 anys) i la modalitat adulta (a partir de 14 anys).

En la modalitat adulta, tal com han explicat des d'aquest departament, les fotografies s'han de publicar a la xarxa social Instagram amb l'etiqueta #jugaencatalà; i en la modalitat infantil, les fotografies s'han d'enviar a l'adreça de correu electrònic itujuguesencatala@gmail.com, acompanyades del document d'autorització corresponent.

Els participants, segons han explicat les autoritats, han de «descriure la fotografia, que ha de ser d'autoria pròpia, amb una paraula o una frase en català». Cada participant podrà presentar tantes fotografies com vulgui. El jurat valorarà la relació entre el 'joc' i la 'llengua catalana', l'originalitat de la fotografia i la qualitat artística.

Per obtenir més informació, es poden consultar les bases del concurs al següent enllaç de la pàgina web habilitada per Política Lingüística.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris