cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

Els darrers avenços científics sobre l'estudi de la vinya s'exposen a la UIB

La Universitat de les Illes Balears, l'Institut de Recerca Agroambiental i d'Economia de l'Aigua (INAGEA) i la Societat Espanyola de Ciències Hortícoles (SECH) organitzen les III Jornades del Grup de Viticultura de la SECH. Les jornades, que tindran lloc els dies 28 i 29 de novembre al campus universitari, tenen com a objectiu posar en comú els darrers treballs duts a terme en l'àmbit de la recerca vitícola.

En el marc d'aquestes jornades es promourà l'intercanvi de coneixements entre els grups de recerca que integren el Grup de Viticultura de la SECH, es difondran els avenços en viticultura entre la comunitat universitària i el sector productiu, i s'incentivarà la col·laboració entre investigadors, tècnics i empreses del sector de la vitivinicultura.

El programa científic de les jornades abastarà les novetats, innovacions i informacions relacionades amb les tendències actuals en l'àmbit de la producció vitícola. S'organitzarà en sessions temàtiques dedicades a la genètica i genòmica vitícola; la fisiologia vitícola; el maneig de la vinya i les noves tecnologies al servei de la viticultura, i l'adaptació de les vinyes a un escenari de canvi climàtic.

A la inauguració hi intervendran el rector de la UIB, Llorenç Huguet; la directora de l'Institut Nacional d'Investigació i Tecnologia Agrària i Alimentària (INIA), Esther Esteban; el director general d'Agricultura i Ramaderia, Mateu Ginard; la directora de l'Escola d'Hosteleria de les Illes Balears, Maria Tugores, i el president del comitè organitzador de les Jornades i director de l'INAGEA, Hipólito Medrano.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris