nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Organitzen un itinerari per algunes biblioteques per conèixer la història dels edificis

La Biblioteca de Cultura Artesana (BCA), del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, se suma aquest dimecres al Dia de la Biblioteca, amb un itinerari guiat per algunes de les biblioteques de Palma i amb dos tallers.

Segons han informat, la intenció és vincular les biblioteques amb l'espai que ocupen, mitjançant l'itinerari guiat que oferirà la BCA. Amb el nom 'Palma: ciutat i biblioteques', l'historiador de l'art José Francesc Born guiarà a una desenes de persones per algunes biblioteques de Palma i explicarà la història dels edificis que les acullen i les característiques artístiques d'aquests.

L'itinerari s'iniciarà al Centre Cultural la Misericòrdia, on estan situades la BCA i la Biblioteca Lluís Alemany, per seguir per Can Sales, la biblioteca de Cort, la biblioteca March i la seu del Consell, on se situava la primera Biblioteca de Cultura Artesana.

El recorregut s'iniciarà a les 17.00 hores i tendrà una durada aproximada de tres hores. L'activitat està dirigida al públic adult i les inscripcions es poden dur a terme de manera presencial en la BCA o telefònica (971 219 531 o 971 219 536). L'únic requisit per gaudir de les activitats és tenir el carnet d'alguna biblioteca de la Xarxa de Biblioteques de Mallorca o de l'Ajuntament de Palma.

D'altra banda, la BCA també ha posat a la disposició dels usuaris dos tallers: un de cal·ligrafia, que es durà a terme el dijous i un altre d'enquadernació, per al divendres, que ja tenen ocupades les places disponibles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris