cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
22°

La dansa contemporània de les Illes és present, per segona vegada, a la fira de Tanzmesse

30-08-2018

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports és present a la fira Internationale Tanzmesse, des del passat dimecres 29 d’agost fins al proper dissabte 1 de setembre, a través de l’Institut d'Estudis Baleàrics (IEB). Tanzmesse és la fira de referència del sector de la dansa contemporània, i se celebra biennalment a la ciutat alemanya Düsseldorf; l’IEB hi participa per segona vegada, després d’una primera presa de contacte el 2016.

La fira combina jornades professionals amb exhibicions de dansa, i és el punt de trobada per a professionals d’Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia que té com objectiu principal generar relacions d’intercanvi i ampliar xarxes professionals.

Durant aquests quatre dies, l’IEB hi té un estand, amb representants de les Illes Balears i tècnics de l’Institut. La finalitat de la presència a la fira és donar difusió al sector de la dansa contemporània de les Illes Balears, les línies de subvenció de què disposen els professionals de les Illes i els espais que els vulguin contractar. També, s’aprofitarà l’estada en aquesta fira internacional per donar a conèixer la quarta edició de Fira B! i convidar-hi professionals d’arreu del món.

Les companyies i professionals de les Balears que acompanyen els tècnics de l’Institut d’Estudis Baleàrics a Düsseldorf són la Companyia Mariantònia Oliver, la companyia Du'K'tO, Carmen Buelohá, EiMa, Concha Vidal, Pere Mas i Mika Project. Tots ells juntament amb l’IEB són els representants de la dansa contemporània illenca a Alemanya.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris