nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

Palma es troba entre les ciutats amb els cinemes més cars de l’Estat

04-04-2018

Palma es troba entre les capitals de província amb els cinemes més cars, amb una mitjana de 7,68 euros, segons mostra un estudi que ha elaborat FACUA-Consumidors en Acció. Així mateix, Madrid, Barcelona, Oviedo, Guadalajara i Vitòria-Gasteiz són les capitals de província que compten amb els cinemes més cars de l’Estat espanyol durant els caps de setmana i festius, mentre que Melilla i Granada compten amb els cinemes més barats.

Tal com reflecteix aquesta anàlisi, realitzat durant 2018 sobre els preus de 115 cinemes en 47 capitals de província i a les dues ciutats autònomes, aquestes cinc ciutats repeteixen com les capitals més cares si es recullen els seus preus sense aplicar cap tipus de descompte o oferta. En concret, la capital amb el preu mitjà més car en cap de setmana i festius és Madrid (9,74 euros), seguida de Barcelona (9,50 euros), Oviedo (8,65 euros), Guadalajara (8,60 euros) i Vitòria-Gasteiz (8,60 euros). Contràriament, els preus mitjans més barats s'han localitzat a Melilla (5 euros), Granada (5,50 euros), Huelva i Almeria (6,00 euros) i Logronyo (6,27 euros).

Dels 115 cinemes analitzats, els més econòmics en aquest mateix període setmanal són, a més de l'esmentat de la ciutat autònoma de Melilla, el Cinema Serrallo (5 euros) i el Megarama Cinema2000 (6 euros), tots dos de Granada, CineboxAqualón Port (6,00 euros), de Huelva, i Cinemes Monumental, d'Almeria (també 6 euros).

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per PEP MOLL MARIA JUAN, fa mes de 2 anys

A CAPDEPERA (MALLORCA) AL SEU TEATRE, S'HI PROTECTA CINEMA, AMB ESTRENES RECENTS, NOUS DE TRINCA, I L'ENTREADA COSTA ÚNICAMENT 5 EUROS. TENEN UN ABONAMENT PEL QUE LA LOCALITAT SURT PER 4 EUROS.
QUI ES DESPLAÇA FORA DE CAPDEPERA PER VEURE CINEMA JA SAP A QUÈ S'EXPOSSA, A PAGAR LA GASOLINA DEL COTEXE I L'ENTRADA MÉS CARA. APA IDÒ.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris