cielo claro
  • Màx: 30°
  • Mín: 27°
28°

L'Arxiu del Regne ofereix visites guiades perquè es conegui part del fons documental

23-02-2018

La Conselleria de Cultura ha informat aquest divendres que l’Arxiu del Regne de Mallorca, centre dependent de la Conselleria, ofereix visites guiades a les instal·lacions del centre adreçades a diferents col·lectius (grups escolars, associacions, entitats) i persones interessades que vulguin acostar-s’hi per conèixer part del fons documental i el funcionament intern d’aquesta Institució.
 
A més, han recordat que tant la sala d’actes com la sala d’exposicions es posen a disposició de qualsevol institució, associació o persones interessades a fer-ne un ús de caire social, cultural o patrimonial, en aquests espais nous i rehabilitats.
 
Segons han informat, d’ençà de la seva inauguració, després de la reforma integral de l’edifici, s’han fet visites adreçades a escoles i centres de secundària, grups universitaris, centres de formació ocupacional i del professorat, associacions culturals, etc., així com les duites a terme per al públic general en dates assenyalades (Dia de les Illes Balears, Dia Internacional dels Arxius).
 
Es poden sol·licitar visites guiades gratuïtes en grup fins a un màxim de 20 persones, segons la disponibilitat i prèvia sol·licitud a l’Arxiu del Regne. Aquest mateix divendres un grup de 8 persones, professors jubilats, estudiants de cursos d’història, etc, han pogut gaudir d’una explicació didàctica sobre els documents més representatius de l’Arxiu, i a continuació d’un recorregut tant pels espais públics com per les zones d’accés restringit.
 
D'aquesta manera, han visitat i conegut el funcionament de la sala d'investigadors, la sala de digitalització i restauració o una sala de dipòsits compactes, on es conserven documents originals del segle XIII en endavant.
 

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris