algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

[VÍDEOS] Lliurats els premis del 1r Concurs de Poesia Visual '1 MINUT DE GLÒRIA'

'No Name 01' de Mario Vera i Samanta Galvez guanya aquest primer certamen organitzat per l’associació Acció Turmeda i la revista Hiperbòlic, amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca. 'El vals', de Pau Ferrer, i 'Llibertat', d’Estella Carmona, han rebut els accèssits d’un concurs que ha comptat amb la participació de 25 propostes de creadors joves en aquesta primera edició.

El lliurament s’ha duit a terme aquest dijous al Centre Cultural la Misericòrdia, en presència del vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, el director insular de Cultura, Rafel M. Creus, Toni González, director de la revista Hiperbòlic, Maurici O’Brien Marí, vicepresident de l’associació Acció Turmeda i el cineasta Toni Bestard, president del jurat d’aquest 1r Concurs de Poesia Visual '1 MINUT DE GLÒRIA'.

Amb l’objectiu de fomentar i promocionar la poesia visual jove i els creadors novells, la revista digital Hiperbòlic i l’associació Acció Turmeda convocaven a principi de 2017 el 1r Concurs de poesia visual jove amb el nom '1 MINUT DE GLÒRIA': un minut per a gravacions amb contingut poètic expressat ja sigui amb una recitació, lectura, performance visual... realitzades per joves d’entre 12 i 30 anys, que posteriorment serien sotmeses a votació popular –amb el 50% del pes a l’hora d’elegir el poema visual guanyador- i també a la decisió d’un jurat, presidit en aquesta primera edició pel cineasta Toni Bestard, el professor universitari de Disseny, Maurici O’Brien Marí i la coordinadora d’Art Jove del Govern de les Illes Balears, Natàlia Rabassa.COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris