cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
27°

El Govern ofereix 54 cursos de català i 19 tallers de conversa en els propers mesos

08-01-2018

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports ofereix, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics, 54 cursos de català i 19 tallers de conversa al llarg del proper semestre.

Segons ha informat la Conselleria en una nota de premsa, els cursos es realitzaran en col·laboració amb els ajuntaments que han sol·licitat aquesta formació -Eivissa, Alaró, Bunyola, Inca, Llucmajor, Valldemossa i Palma-.

Els cursos començaran la setmana del 12 de febrer i acabaran la del 28 de maig. L'oferta és dels nivells A1, A2, B1, B2, C1, C2 i LA (Llenguatge Administratiu).

Del total de 54 cursos, 35 són presencials, 16 semipresencials i tres en línia. Tant els cursos presencials com els que es faran a distància tenen una durada de 80 hores, mentre que els semipresencials duren 35.

El preu dels cursos és d'entre 60 i 130 euros en funció del nivell i la modalitat. En determinats casos s'ofereixen descomptes del 50 per cent i en circumstàncies especials els cursos s'ofereixen de manera gratuïta.

Quant als 19 tallers de conversa, s'ofereixen els nivells B1, B2, C1 i C2. Aquests tallers es duran a terme entre els mesos de febrer i març en els municipis de Llucmajor, Manacor i Palma.

Des de la Conselleria han recordat que de manera contínua i regular ofereixen sessions de conversa els centres de català que l'Institut d'Estudis Baleàrics gestiona a Eivissa, Ciutadella, Inca i Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris