cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín: 14°
14°

Leopold Hager repeteix la direcció de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears

14-11-2017

El prestigiós director Leopold Hager repeteix un any més. Enguany també dirigirà el quart concert de temporada de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, aquest proper dijous 16 de novembre, a les 20:00 h, a l'Auditòrium de Palma. Després de l'èxit de l'any passat, en aquesta ocasió arriba a Mallorca per dirigir la Simfonia número 5 de F. Schubert i la Simfonia núm.4 ‘Romàntica’ d'A. Bruckner; dos grans compositors austríacs a través dels quals el públic podrà gaudir d'un concert de música romàntica.

Per poder dur endavant aquest repertori, els efectius de la Simfònica s'han d'ampliar. Per això es compta amb el patrocini especial i la col·laboració, per aquest concert, de Restaurant Fera, amb el suport del qual s’ha fet una cridada especial en el context de l’Acadèmia Simfònica. Aquesta iniciativa pretén obrir l'orquestra perquè futurs professionals tinguin l'experiència de compartir amb els  músics de la Simfònica programes d'alta qualitat.

Sobre Leopold Hage

Leopold Hager va néixer a Salzburg, Àustria, i estudià direcció, orgue, piano, clavicèmbal i composició en el conegut Mozarteum de la seva ciutat natal. Després dels seus primers treballs a Mainz, Linz i Colonya, es convertí en director general d’orquestra a Friburg de Brisgòvia. Posteriorment ocupà el lloc de director a l’Orquestra del Mozarteum de Salzburg. Amb una gran experiència, Leopold Hager ha dirigit les principals orquestres del món: Staatskapelle de Dresden, Gewandhaus de Leipzig, Filharmònica de Munic, Simfònica de Bamberg, Royal Concertgebouw Orchestra, Orquestra de París i Orquestra Simfònica de Washington, entre d’altres.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris